/   ihafiz.com     Science   / Bosanski  

2019-07-15 22:00:38

Ako zbog bilo kojeg razloga morate napustiti Facebookov program za čavrljanje, to možete napraviti u nekoliko vrlo jednostavnih koraka

Ako želite zbog bilo kojeg razloga deaktivirati Messenger, za to postoji vrlo jednostavna metoda, ali vodite računa da ćete za to trebati deaktivirati Facebook.

Naglašavamo da deaktivacija Facebooka nije isto što i gašenje/brisanje Facebooka, što znači da su svi vaši podaci sačuvani sve dok se ponovno ne prijavite. Gašenje Facebooka znači brisanje podataka.

Tim rečeno, nakon što ste deaktivirali Facebook, vrijeme je za deaktivaciju Messengera. Da biste to napravili, pokrenite aplikaciju Messenger, pritisnite prstom na svoju profilnu sliku u gornjem lijevom uglu, skrolajte prema dolje i birajte Legal and Policies i na sljedećem ekranu birajte deaktivaciju Messengera, odnosno Deactivate Messenger.

Nakon što to učinite, više nećete biti vidljivi u aplikaciji i nitko vas više neće moći kontaktirati niti pretraživati. 

Ako pokleknete pred iskušenjem i odlučite se vratiti na Messenger, sve što trebate napraviti je prijaviti se na njega standardnim korisničkim imenom i lozinkom koje ste koristili za Facebook.

(tportal.hr)


nezavisne.com N.N.
messengera kako deaktivirati nezavisne moete messenger https facebook bilo facebooka dosta vrlo


ihafiz.com

This domain might be on sale - check the price!Science

SCIENCE   feedproxy.google.com Aug 20

19:07


U Peruu pronađen reljef star 3.800 godina

Categories


Other countries/languages

                                           

Partners

personaio.com realestate-mediteran.com cr34t1v3.com whenisnextprayer.com comeseestay.com wedesignweb.com stockscrunch.com have2trade.com ebsre.com cccrunch.com theexitfestival.com balkansaccommodation.com excitement.tv whowhenwhat.info preporucujemo.com realestate-balkan.com cruiserfleet.com vasagent.com cetiritocka.com ktotm.com rebrs.com cr8ive.cloud dooule.com wedevelopsites.com localhost