/   ihafiz.com     Science   / Bosanski  

2019-11-05 11:15:15

Facebook je svoje postojanje započeo kao aplikacija. Sada, 15 godina kasnije, kompanija nudi brojne proizvode koji ljudima pomažu da se povežu sa prijateljima i porodicom, ali i prošire svoj posao.

A čini se da je došlo vreme za promjene, jer je Facebook odlučio da redizajnira svoj brending kako bi bio jasniji u vezi sa svojim proizvodima.

Kompanija sada ima novi logo koji bi trebalo da je jasnije odvoji od Facebook aplikacije - koja će imati sopstveni brending.

Novi logo je dizajniran kako bi bio što jasniji i vizuelno drugačiji od same aplikacije. Ljudi bi trebalo da znaju čije porizvode koriste, izjavio je Facebook u postu na svom Blogu.

Facebook je takođe počeo da dodaje slogan od Facebooka na svim svojim aplikacijama, a sada će taj jezik imati i novi logo.

Početkom godine, kompanija je predstavila i planove za integraciju platformi za slanje poruka (WhatsApp, Instagram i Messenger), a dobar deo fokusa biće stavljen i na privatnost korisnika i dodavanje enkripcije porukama.

Ovaj potez bi samo trebalo da zacementira Facebookovu dominaciju na polju aplikacija za slanje poruke u godinama koje dolaze.

(Telegraf.rs)


nezavisne.com N.N.
novi logo facebook kako pogledajte nezavisne sada kompanija https koji aplikacijaUser comments